Kesän aikana 1.6.-10.8.2024 tehdyt tilaukset lähetetään kerran viikossa maanantaisin

Sarah Alissa Designin esittely


Onpa ihanaa että löysit tänne, voimaannuttavien korujen leikkikentälle. Minä olen Sarah Happonen, tamperelainen koruseppä ja tämän yrityksen perustaja. Haluan valmistaa ainutlaatuisia koruja juuri Sinulle.

Uppouduin korujen maailmaan kertarysäyksellä. Etsittyäni alaa, johon voisin kanavoida luovuuttani oikealta tuntuvalla tavalla, tuntui taideteollisuuden opinnot korujen ja pienesineiden valmistuksen parissa olevan minua varten. Korut veivät minut nopeasti mukanaan, ja tunsin niiden tarjoavan paljon mahdollisuuksia. Näen korut puettavana taiteena enkä ihmettele, että ne ovat kulkeneet ihmisen mukana jo tuhansia vuosia.


Korujen Merkitys

Missioni käsintehtyjän korujen suunnittelijana ja valmistajana on tuoda väriä, iloa ja kauneutta Sinun arkeesi. Parhaimmillaan korut voivat symboloida kantajansa sisäistä maailmaa ja säilöä itsessään muistoja ja tarinoita. Toivon rohkaisevani Sinua tekemään omanlaisia tyylivalintoja ja tuomaan esille Sinun sisäistä voimaasi ja ainutlaatuisia tarinoitasi. Tiedän myös, että värikkäät luonnonkivet voivat tuoda iloa, hymyä ja ripauksen magiaa myös Sinun päivääsi, niin kuin ne ovat tuoneet minulle.


Vastuullisuus

Perustaessani Sarah Alissa Designin, intohimoni oli suunnitella ja valmistaa käsintehtyjä koruja perinteisiä metallinkäsittely menetelmiä hyödyntäen. Valmistuksessa arvostan kiireettömyyttä ja sitä että jokainen yksilö on valmistettu rakkaudella, lempeydellä ja rohkeudella. Toivon ja uskon positiivisten tunteiden välittyvän korujen kautta myös Sinulle. 

Ja kun tehdään käsin, tehdään kunnolla. Pidän vastuullista tuotantoa ja hidasta muotia suuressa arvossa. Kaikki käyttämämme hopea on kierrätettyä ja kivet luonnollisia. Laadukkaiden materiaalien vuoksi korut kestävät aikaa ja hyvin pidettynä voivat jatkaa matkaansa sukupolvelta toiselle.


Jokaisella valmistamallamme korulla on tarina ja voima, joka voi inspiroida juuri Sinua. Tutustu valikoimaan ja löydä uusi voima-amuletti elämäsi varrelle. 

Hohdokkaita hetkiä korujen parissa,

Sarah

Lahjakortti